Header
◄ Vorige
▲ Top
ZOEKFILTER - FILTER OP +
+
Prijs
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 en meer
0
+
Lengte
120 cm en kleiner
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm en hoger
0
+
Verlichting
Met LED
Warm-led
0
Zonder LED
0
+
Materiaal
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Sneeuw
Flock
0
+
Kleur
Groen
Green
0
Wit
Wit
0
Flock/Sneeuw
Flock
0
Zwart
Black
0
Blauw
Blue
0
Roze
Pink
0
+
Constructie
Scharnierconstructie
Hinged
0
Insteekconstructie
Hook-on
0
+
Voor binnen of buiten
Binnengebruik
0
Binnen- en Buitengebruik
Binnen-buiten
0

Kerst trends 2016
Dat dit jaar iedereen weer aan de slag gaat met het versieren van hun huis met kerstartikelen is en blijft een jaarlijkse traditie, maar er komen wel ieder jaar nieuwe veranderingen. Hieronder de trends van 2016!

Canvaswinkel.nl, de slimste keuze voor uw canvas


Vrolijke pastelparade:
De eerste kersttrend dit jaar is speciaal voor mensen die van kleur houden. Van vrolijkheid! Die wel een beetje positiviteit kunnen gebruiken in hun kerstboom. In deze trend worden zachte, lieve pastels gecombineerd met felle kleuren en koele tinten. Ook geometrische elementen mogen niet ontbreken, zoals de zwart-witte papieren kerstdecoratie en de witte kerstbal. De pastelparade is happy, lief en leuk.

300 stijvolle woonmerken bij vtwonen!


Keistoere kerst:
Het tweede thema heet ‘No Nonsense’. En dat is het ook: stoer, eigentijds, rauw en down to earth. Belangrijke speerpunten voor deze trend zijn het contact met de natuur. Dit vertaalt zich in aardse en vergrijsde kerst- en woondecoratie, hier en daar gemaakt van hergebruikt materiaal. Qua stijl moet je denken aan lekker veel hout, gebreide kleden en kussens met verenprintjes. Het hoort er officieel niet bij, maar ik denk dat ook het koele marmer dat tegenwoordig zo in is heel mooi past bij deze stijl. Ook Scandinavische invloeden mogen overigens niet ontbreken, denk aan de populaire draadmanden. Hou je van de zwart-wit-grijze woondecoratie? Daar past deze stijl heel goed bij. De hoofdkleuren zijn namelijk grijs, koper, wolkenwit, steengrijs, zwart en petrol. Petrol is overigens écht een trendkleur voor dit jaar!


Een zandstorm in december
Het derde thema, Zandstorm, is warm. Wat zeg ik, het is heet! De kerstballen in deze landelijke stijl zijn koperkleurig, donkerbruin, goud, roségoud en warm oranje. Denk bij deze Nomadische, Afrikaanse stijl daarnaast aan kleine bijzettafeltjes, mobiele plantenrekken, kelimkleden, grote kussens en kerstversieringen verpakt in textiel, leer en touw. Strooi hier en daar wat Sahara-zand en vul het geheel aan met cactussen en vetplantjes. Et voilá, je gewaagde warme binnenwoestijn is christmas ready!

Bestel de mooiste klokken online!


Kunstjuwelen in de kerstboom
Deze vierde en laatste trend is geïnspireerd op romantiek én kunst. Kunst van verschillende culturen, van de Nederlandse schildermeesters en Delfts Blauw servies, tot de Japanse en Chinese porseleinschilderkunst. In deze trend vind je veel materialen met een rijke uitstraling, zoals donker hout, fluweel en porselein. De hoofdkleuren in dit romantische thema zijn paars, blauw, lila en donker hout. Die kleuren in combinatie met de sierlijke en elegante barokke elementen staan garant voor een nostalgische kerst, met een tikkie drama.

LED verlichting bedienen met je smartphone of tablet

Verlichtingspecialist : De Webwinkel van Nederland

leukste lampen thuisbezorgd

Fifties Store - Vintage Style for Modern People

Bestellingen voor 13.00 uur volgende werkdag gratis geleverd!
Transport
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.